Transcript

Deze video helpt u de waarde in uw informatie te ontsluiten, zonder het zicht op risico's en kosten te verliezen. U zult zien waarom informatie steeds lastiger te beheren wordt.

De informatieberg wordt steeds hoger en de informatie die uw bedrijf opslaat groeit exponentieel.

Klanten willen meer informatie, door wet- en regelgeving moet u meer informatie bewaren, en medewerkers genereren en gebruiken meer informatie dan ooit.

Indien goed beheerd kunt u alsnog waarde uit uw informatie halen en gebruiken.

De informatie-economie gaat over het maximaliseren van deze mogelijkheden, het beperken van risico's en het in de hand houden van kosten om te zorgen dat u uw ROI behaalt - Return on Information.

Voordat u kunt profiteren van de waarde van uw gegevens moet u alle informatie onder controle hebben, zodat u precies weet wat u heeft en waar het is.

De eerste stap is om weg te gooien wat u niet meer gebruikt.

42% van de organisaties geeft aan dat hun papiervolume stijgt hoewel 36% van de bedrijven alle informatie bewaard indien deze ooit nog nodig is.

Door documenten met een verlopen bewaartermijn te vernietigen, kunt u het fysieke en digitale archief tot wel 40% verlagen.

Als u alleen de informatie die u nodig heeft bewaart kunt u de waarde maximaliseren en de kosten minimaliseren.

Start met het terugwinnen van uw kantoorruimte.

Elke archiefkast die u niet meer nodig heeft bespaart u ruimte die een huurwaarde tot 1200 euro per jaar kan vertegenwoordigen.

Het extern opslaan van uw meest waardevolle en belangrijke documenten vermindert het risico op verlies, schade of diefstal.

Een professionele documentopslag betekent dat uw gegevens veilig zijn, en helpt u boetes voorkomen die kunnen oplopen tot 300.000 euro

En indien uw opslag goed is georganiseerd geeft onderzoek aan dat de effectiviteit van werknemers tot 26,5% kan stijgen door een betere toegang tot gegevens.

Zorg dus dat uw Return on Information maximaal is door de opslag van documenten aan te pakken, en informatie op een andere manier te benaderen. Hierna kunt u plannen hoe u de meeste waarde uit uw gegevens haalt.

Download ons e-book ‘Wat is return on information’.