Restoration Assurance Programme

Onderwerpen: Data Management

Download PDF

Restoration Assurance Programme | Iron MountainNeem geen risico met urgent informatieherstel

Reageer op betrouwbare en kosteneffectieve wijze op verzoeken om gearchiveerde gegevens

Zonder de juiste kennis kan het verkrijgen van toegang tot gearchiveerde gegevens op tape een dure en tijdrovende nachtmerrie zijn.

Hoeveel kost het uw organisatie om verouderde, op tape gearchiveerde gegevens te vinden en te herstellen iedere keer wanneer u moet reageren (meestal met spoed) op een audit, juridische zaak, nalevingskwestie of ander verzoek?

Voor de afdeling van een internationale retailbank was het een maandelijks kostenplaatje van meer dan £17.000 voordat ze Iron Mountain om hulp vroegen. Waarom? Meestal zijn er twee belangrijke oorzaken:

  • Vaak zijn tapecatalogi onvolledig of bevatten fouten, waardoor IT veel kostbare tijd besteedt aan het identificeren en herstellen van de juiste tapes. Aangezien dit vaak geen kerntaak is van IT, worden veel middelen en focus weggenomen van de belangrijkste verantwoordelijkheden.
  • Het is ontzettend duur om de verschillende verouderde tapebeheer- en -herstelsystemen, apparatuur, software en licenties te onderhouden die bedrijven meestal in de loop der jaren hebben verworven als gevolg van groei en ontwikkeling, fusies en overnames.

Iron Mountain is een bedrijf dat, anders dan de meerderheid van zijn klanten, werkzaam is in de opslag en het herstel van gearchiveerde gegevens, en is gespecialiseerd in het beheer van back-uptapes. Hierdoor konden we de maandelijkse kosten terugbrengen van £17.000 naar slechts £4.500. Gemiddeld besparen we klanten 30-50% met ons Restoration Assurance Programme.

Over Iron Mountain

Iron Mountain Incorporated® (NYSE: IRM) is marktleider op het gebied van opslag- en informatiebeheerdiensten. Iron Mountain heeft het vertrouwen van ruim 230.000 organisaties wereldwijd en beschikt over een vastgoednetwerk van bijna 8 miljoen vierkante meter dat zich uitstrekt over 53 landen en meer dan 1400 locaties, allemaal gericht op de bescherming en het behoud van wat echt belangrijk is voor de klanten. De oplossingen van Iron Mountain omvatten bestandsbeheer, gegevensbeheer, documentbeheer, datacentra, kunstopslag, logistiek en veilige vernietiging, en stellen organisaties in staat om op opslagkosten te besparen, aan regelgeving te voldoen, te herstellen na calamiteiten en informatie beter te benutten. Iron Mountain, opgericht in 1951, bewaart en beschermt miljarden informatiemiddelen, zoals belangrijke zakelijke documenten, elektronische informatie, medische gegevens en cultureel en historisch erfgoed.

2017 Iron Mountain Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Iron Mountain en het ontwerp van de berg zijn gedeponeerde handelsmerken van Iron Mountain Incorporated in de VS en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Download de volledige brochure en lees meer