Gebruik onze gratis tools en hulpmiddelen om uw programma voor records management te versnellen

Maak gebruik van onze kennis over best practices

Wilt u een proces digitaliseren, het volume van archief verlagen, de kennis over informatiebeheer stimuleren of geld besparen door records extern op te slaan? Deze 'best-practice'-gids voor het versnellen van de business case voor informatiebeheer kan daarbij behulpzaam zijn. Gebruik deze om kosten te inventariseren, om te zien waar uw middelen nu worden ingezet en wie binnen uw eigen organisatie kan helpen bij het bouwen van uw business case.

Ga naar de gratis gids


Verstevig uw business case

Wilt u de aandacht van uw publiek vasthouden? Zoekt u naar advies voor presentaties aan mensen die geen deskundige zijn op het gebied van records- en informatiebeheer? Zeven tips voor het presenteren van een sluitende business case voor records- en informatiebeheer is precies wat u zoekt. Hiermee krijgt u een verfrissend inzicht in hoe u uw belangrijkste managers hierbij kunt betrekken.

Ga naar de top-tips


Doe uw voordeel met onze PowerPoint-sheets

Wilt u dat uw presentatie opvalt? Iron Mountain heeft de zwaarste klussen al voor u gedaan. Wij hebben onze nieuwste kennis en recent onderzoek op PowerPoint-sheets gezet, zodat u deze gemakkelijk in uw presentatie kunt integreren. Kies de sheets die u nodig hebt om waarde en verdieping toe te voegen aan uw business case voor het verbeteren van records- en informatiebeheer.